CHILDREN SEE…

Posted: April 9, 2009 in EDUCATION, GENERAL, PARENTING, VIDEOS

Mesti tonton. Watch this ad.

Comments
  1. albinanji_10 (asyraf) says:

    such a powerful message…kdg2 teringat gak peristiwa2 pelik dgn budak2 zaman skrg…dh tk peduli org yg lebih berusia…merokok dh jadi perkara biasa…nak dipandang sama dgn golongan dewasa…peras ugut makin berleluasa…mak bapak pun dh tak kuasa…lihat anak kurang ajar depan mata…jenuh depa dok tutup muka…malu dgn anak yg derhaka…

  2. syalinamd says:

    Biasa budak2 ni & payah kita nak control kdg2 tu. Contohnya bab merokok, kalau kedai Melayu Muslim tak mau jual kpd budak2 melayu ni, diaorang pi beli di kedai cina. Kat taman kak tuna tinggal ni gitu la, ada kedai cina ni jadi tempat favourite budak2 sekolah beli rokok…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s